
Den smakrika husmanskosten
Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma.
Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter.
Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång.
Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch
Veckans lunch
Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14. I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert.
Lunchen fås även som take away. Pris: 11,00€.
Salladsbar må-to kl. 11-14
Måndag
18.1Krämig rosèpeppargris med bacon- och champinjonfräs (G,L)
Örtiga färsbiffar med krämig medelhavssås (G,L)
Trattkantarellsoppa (G,L)
Jordgubbs- och bananswiss (G,L)
Dagens lunch må-fre 11- 14.30, Middagsbox må-fre 15-17
Tisdag
19.1Ost- och pankokkyckling med mango-curryremoulade (G,L)
Hemlagade kåldolmar med gräddsås och potatismos (G,L)
Vegetarisk medelhavslasagne (L)
Kinuskipäron med vaniljskum och chokladhavrecrunch (G,L)
Onsdag
20.1Tacofärsburgare med pommes, cheddarost och salsamayo (G,L)
Rödspätta Meunière med tartarsås och gräslöksmos (G,L)
Vegetarisk Tikka Masala med kikärter ,spenat och halloumi (GL)
Drottningcheesecake i glas (G,L)
Torsdag
21.1Krämig laxsoppa med fänkål och räkor (G,L)
Jägarbiff med bacon- kantarellsås och potatisgratäng (G,L)
Kryddig kebbabtortilla med aioli och goda tillbehör (L)
Fattiga riddare med hallonsylt och vispgrädde (L)
Fredag
22.1Bearnaiseschnitzel med klyftpotatis och rotfrukter (G,L
Kinesisk kyckling Gong Bao med jordnötter och jasminris (L)
Kikärtsbiffar med ratatouille och basilikacrème (G,L)
Kladdkaka med oreofrosting (L)