Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror -  som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma.
    Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. 
Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. 

Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll. 

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 15. I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. 
Lunchen fås även som take away. Pris: 10,50€.
Salladsbar må-to kl. 11-15

Måndag

09.7
Pannbiffar med bacon- och rosépepparsås, potatismos(G,L) Lax i krämig dill- och räksås, nypotatis(G,L) Broccoligratäng(G,L) Chokladdonitsar(L) Salladsbar må-to kl. 11-15 Middagsbox må-fre kl.15-17.30

Tisdag

10.7

Sötsur fläskfilè med grönsaker och jasminris(G,L)

Pankofriterade chicken nuggets med currymajonnäs(G,L)

Kinuskipäron med vaniljsås och havrecrunch(G,L)

Onsdag

11.7

Krämig laxsoppa (G,L)

Björkens griskotletter med aioli och klyftpotatis(G,L)

Indiskt kryddade färsbiffar med mangochutneysås(G,L)

Färsk fruktsallad med kokosgrädde(G,L)

Torsdag

12.7

Grisnoisetter med baconstuvning och pommes frites (G,L)

Ostpanerad rödspätta med limeyoghurtsås(G,L)

Silviakaka(L)

Fredag

13.7

Hawaischnitzel med cheddarostsås, klyftpotatis och batatfrites(G,L)

Thai green chicken curry med jasminris(G,L)

Fylld paprika med svamp- och grönsaksstuvning(G,L)

Citronkvarg med maräng och jordgubbar(G,L)

Facebook

Grattis till vinnarna av den asiatiska buffén imorgon fredag, Marina Åström och Christer Eriksson , välkomna!
Citybrasserie Kök & Deli har lagt till 3 nya foton.
27.06.2018
ÄT GOTT HOS OSS PÅ TOMATKARNEVALEN! Fredag 6.7 ASIATISK BUFFÉ kl 18.30-22.00(02.00) Kyckling paneng red curry, vietnamesiska sommarrullar med jordnötsdip, kinesisk biff- och grönsakswok i sötsur sås, Asiatisk fisktaco med sesamaioli, glasnudelsallad med räkor och krispiga grönsaker, Thaimarinerad rostbiffsallad med wasabi dressing, mango och melon sallad med lime och rostade sesamfrön, chilipicklade grönsaker med ingefära.... Dessert Kokospannacotta med exotisk fruktsalsa och kaffe 27€ Boka bord! Lördag 7.7 SOMMARFRÄSCH KARNEVALBUFFE Kl 12-16 20€ Barn 5-12 år 10€ Vi serverar också Räksmörgåsar, tapastallrik, och matiga sallader från delidisken! VARMT VÄLKOMNA! Gilla och dela och delta i utlottningen av 2 st asiatiska buffer!