
Den smakrika husmanskosten
Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma.
Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter.
Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång.
Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch
Veckans lunch
Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14.30 I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert.
Lunchen fås även som take away. Pris: 12,70€.
Dagens lunchsallad 11€ må-fre kl. 11-14.30
Måndag
18.9Kycklingschnitzel med chilimajonnäs, klyftpotatis (G,L)
Pannbiffar med kantarellsås och potatismos (G,L)
Broccoligratäng med koskenlaskijaost (G,L)
Päron- och kinuskikvarg (G,L)
Tisdag
19.9Pepparbiff av gris med örtklyftpotatis (G,L)
Pytti panna med stekt ägg, rödbeta och saltgurka (G,L)
Vegetarisk medelhavslasagne (L)
Cheesecake i glas med vitchoklad och lime (G,L)
Onsdag
20.9Grisnoisetter med persilje- och vitlökssmör, potatisgratängG,L
Flygande Jakob med jasminris (G,L)
Zucchinibiffar med fetaost och morotstzatziki (G,L)
Havtornskräm med kinuskigrädde G,L
Torsdag
21.9Brasseriets laxsoppa (G,L)
Medelhavspanna med fläskfilé, oliver, chorizo och tomat (G,L)
Köttfärslimpa med bacon- och champinjonstuvning (G,L)
Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)
Dagens
Fredag
22.9Wienerschnitzel med grönpepparsås och friterad örtpotatis(G,L)
Thai green chicken curry med stekt grönsaksris (G,L)
Italiensk auberginegratäng med tomat och mozzarellaost (G,L)
Äppelkaka med vaniljskum (G,L)