Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma. Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14.30 I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. Lunchen fås även som take away. Pris: 12,70€. Dagens lunchsallad 11€ må-fre kl. 11-14.30

Måndag

21.10
Wallenbergare med ärter, potatismos (G,L) Kycklingfajitas med mangodressing och klyftpotatis (G,L) Trattkantarellsoppa(G,L) Hjortronkvarg (G,L)
Dagens

Tisdag

22.10
Panerad kycklingschnitzel med chilimajonnäs G,L Grillbiff med bacon- och färskostsås G,L Spröda kålbiffar med remouladesås G,L Blåbär- och vaniljcheesecake i glas(G, L)

Onsdag

23.10
Grisnoisetter med fransklökstuvning, klyftpotatisG,L Kebabtortilla med aioli och tomat- och löksalsa G,L Krämig grönsakspanna( G,L Hallon- och vaniljris G,L

Torsdag

24.10
Brasseriets tomatsoppa örtsmetana(G,L) Kycklingyros med tzatziki och pitabröd (G,L) Ört- och färskostfylld köttfärslimpa med baconstuvning(G,L) Fattiga riddare med sylt och vispgrädde (L)

Fredag

25.10
Wienerschnitzel med klyftpotatis och kaprisdipp G,L Krämig mango-aurakyckling med grönsaker och jasminris(G,L ) BlomkålscurryG,L Mockarutor L