Den smakrika husmanskosten
Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma.
Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter.
Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång.
Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.
Lunch
Veckans lunch
Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14.30 I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert.
Lunchen fås även som take away. Pris: 12,70€.
Dagens lunchsallad 11€ må-fre kl. 11-14.30
Måndag
13.1Kycklingschnitzel med chilimajonnäs (G,L)
Pepparnoisetter med klyftpotatis (G,L)
Medelhavslasagne (G,L)
Mangokvarg (G,L)
Tisdag
14.1Mexikansk tortillalasagne med salsa(G,L
Vallenbergare med gräddsås, ärter (G.L)
Spröda kålbiffar med ört- och pepparrotsgräddfilssås (L)
Vitchoklad och limecheesecake i glas (G,L)
Onsdag
15.1Krämig mango- aurakyckling med grönsaker.ris(G,L)
Grillbiff med pepprig bacon- och färskostsås
Broccoli- och blomkålsgratäng med koskenlaskijaost (G,L
Kinuskipäron med vaniljskum och havrecrunch (G,L)
Dagens
Torsdag
16.1Brasseriets laxsoppa (G,L)
Fransk dragonkyckling med örtpotatis(G,L)
Hamburgare med pommes och tillbehör (G,L)
Plättar med sylt och vispgrädde (L)
Fredag
17.1Wienerschnitzel med pepparsås, klyftpotatis (G,L)
Massaman thai kycklingcurry med grönsaker och jasminris (G,L)
Indisk linsgryta med kikärter, spenat och halloumi (G,L)
Salted caramel brownies (L)