Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma. Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14. I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. Lunchen fås även som take away. Pris: 11,00€. Salladsbar må-to kl. 11-14
Dagens

Måndag

26.10
Franska örtfärsbiffar med bacon- och lökstuvning, potatismos G,L Sydafrikansk kycklingtaco med kryddigt ris/tortillas och salsa G,L Hallon- och kinuskikvarg (G,L) Dagens lunch må-fre 11- 14.30, Middagsbox må-fre 15-17 Lunchen fås även färdigpackad som take away!

Tisdag

27.10
Jägarbiff av gris med trattkantarellsås och klyftpotatis (G,L) Kryddig knackkorvstroganoff med ajvar och cornichons (G,L) Broccolisoppa med koskenlaskijaost (G,L) Vanilj- och blåbärscheesecake i glas (G,L)

Onsdag

28.10
Cornflakespanerad kycklingbiff med sourcream & oniondip G,L Italiensk köttfärslimpa med krämig medelhavssås (G,L) Morotskaka med citronfrosting och kokosflakes (L)

Torsdag

29.10
Grisnoisetter med bacon- pepparostsås, friterad örtpotatis (G,L) Gräddstuvade leverbiffar med potatismos och lingonsylt (G,L) Äppelsmulpaj i glas med vaniljskum (G,L Lunchen får även färdigpackad som take away!

Fredag

30.10
Schnitzelbuffè med klyftpotatis, chilimayo och pepparsås (G,L) Indisk lax tikka curry med grönsaker, raita och jasminris (G,L) Tigerdrömtårta (G,L) Lunchen får även färdigpackad som take away!

Facebook

SPANSK TAPASKVÄLL Slättens mat & mystik fredag 6.9 Kl 18-22 Buffé med hemlagade spanska smårätter! Bla. Pinchos, spansk tortilla, patatas bravas, gambas al ajillo, croquetas de pollo...... Pris 27€ Boka gärna bord! Hamburgare till barnen! Dela och gilla inlägget!
Hej Matvänner! Vi håller semesterstängt idag fredag! Vi kör som vanligt på måndag ,välkomna igen då!
Dagens lunch på CityBrasserie: Knaprig kycklingschnitzel med Rhode island sås och klyftpotatis Pannbiffar i pepprig ostsås, potatismos Hallon och kinuskikvarg Välkommen på lunch