Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma. Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14.30 I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. Lunchen fås även som take away. Pris: 12,70€. Dagens lunchsallad 11€ må-fre kl. 11-14.30

Måndag

15.4
Pannbiff med lökfräs, gräddsås och potatismos, lingonsylt G,L Knaprig nachokyckling med curry och mangodip, klyftpotatis G,L Broccolisoppa med koskenlaskijaost G,L Karamellkvarg med hallon G,L

Tisdag

16.4
Pepparbiff av gris med klyftpotatis och rotfrukter G,L Mexikansk lasagne med cheddarost, salsa och jalapenòs L Kålbiffar med örtgräddfilssås G,L Banan- jordgubbscheesecake i glas G,L

Onsdag

17.4
Ost- och baconfylld köttfärslimpa med rosèpepparsås G,L Indisk kycklingcurry med grönsaker, raita och jasminris G,L Bakad potatis med auraost, bacon och curryröra 11€ G,L (fr köket) Kokosbollar G,L

Torsdag

18.4
Krämig purjo- och palsternacksoppa G,L Grisnoisetter med bacon- och champinjonstuvning, örtpotatis G,L Rödspätta Meuniére med tartarsås, rostad mandelpotatissallad G,L Plättar med jordgubbssylt och vispgrädde L

Fredag

19.4
Schnitzelbuffè med såser, klyftpotatis och batatpommes G,L Krämig sweet chilikyckling med wokgrönsaker och fried rice G,L Italiensk auberginegratäng med tomat och mozzarellaost G,L Silviakaka L