Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma. Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14. I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. Lunchen fås även som take away. Pris: 11,00€. Salladsbar må-to kl. 11-14

Måndag

03.5
Krämig grönpeppargris med bacon och örtklyftpotatis (G,L) Pannbiffar med trattkantarellsås och potatismos (G,L) Hallon- och kinuskikvarg (G,L) Lunchbuffè el. take away lunch må-fre 11-14.30

Tisdag

04.5
Taco chicken nuggets med sweet chilimajonnäs (G,L) Kryddig nötkebab med pommes, sallad och tzatziki (G,L) Spröda kålbiffar med äppel- och pepparrotsdip (G,L) Kokosbollar (G,L)

Onsdag

05.5
Indisk kycklingcurry med raita, jasminris och naanbröd (G,L) Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt (G,L) Blåbär- och passionsfruktcheesecake i glas (G,L)

Torsdag

06.5
Tomatsoppa med smetana (G,L) och ostquesadillas (L) Grisnoisetter med bacon- koskenlaskijasås, klyftpotatis (G,L) Mexikansk lasagne (L) Fattiga riddare med hallonsylt och vispgrädde (L)
Dagens

Fredag

07.5
Schnitzelbuffè med klyftpotatis, batatpommes och såser (G,L) Laxrullader i krämig citronsmetanasås med dill o. fänkål G,L Brownies med kola- och jordnötsfrosting(L) Söndag 9.5. Brasseriets Italienska Morsdagskasse avhämtas kl. 12-14. Obs! Förhandsbeställning senast torsdag 6.5.

Facebook

SPANSK TAPASKVÄLL Slättens mat & mystik fredag 6.9 Kl 18-22 Buffé med hemlagade spanska smårätter! Bla. Pinchos, spansk tortilla, patatas bravas, gambas al ajillo, croquetas de pollo...... Pris 27€ Boka gärna bord! Hamburgare till barnen! Dela och gilla inlägget!
Hej Matvänner! Vi håller semesterstängt idag fredag! Vi kör som vanligt på måndag ,välkomna igen då!
Dagens lunch på CityBrasserie: Knaprig kycklingschnitzel med Rhode island sås och klyftpotatis Pannbiffar i pepprig ostsås, potatismos Hallon och kinuskikvarg Välkommen på lunch