
Den smakrika husmanskosten
Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma.
Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter.
Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång.
Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch
Veckans lunch
Veckans lunch
Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 15. I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert.
Lunchen fås även som take away. Pris: 11,00€.
Salladsbar må-to kl. 11-15
Måndag
09.12Pannbiff med bacon- och lökstuvning, potatismos (G,L)
Lax med dill- och kaviargrädde (G,L)
Pepparkakskvarg med granola (G,L)
Dagens sallad må- fre kl. 11-15 Middagsbox må- fre 15- 17
Tisdag
10.12Taco chicken nuggets med sweet chilimajonnäs (G,L)
Noisetter med bacon- koskenlaskijaostsås, klyftpotatis (G,L)
Halloncheesecake i glas (G,L)
Onsdag
11.12Porterstek med vinbärssås, potatisgratäng o. pressgurka (G,L)
Lasagne (L)
Morot- och palsternackbiffar med tzatziki (G,L)
Havtornskräm med kinuskigrädde (G,L)
Torsdag
12.12Tomatsoppa med smetana (G,L)
Pepparbiff av gris med klyftpotatis och rotfrukter (G,L)
Hambugerbuffê med pommes, coleslaw och tillbehör (G,L)
Fattiga riddare med hallonsylt och vispgrädde (L)
Fredag
13.12Bearnaiseschnitzel med klyftpotatis och batatfrites (G,L)
Stir fry med kycklingfilè och sataynudlar (L)
Honungsrostade rödbetor med ädelost och timjan (G,L)
Pepparkaksrutor med vanilj (L)