Den smakrika husmanskosten

Vi tror på en husmanskost som bygger på lokala, färska och näringsrika råvaror - som smakar, mättar och får våra kunder att känna sig som hemma. Med passion för god och färsk mat ser vi på Citybrasseriet vikten i att bjuda våra kunder på endast det bästa i lunchväg i vår sociala och avslappnade lunchrestaurang. Vårt intresse ligger i att åter och åter igen bjuda våra kunder på en trevlig och god lunchupplevelse med hjälp av både traditionella rätter, men också med en blandning av exotiska smaker från andra delar av världen. Vi låter oss gärna inspireras av vår omgivning och näringsrika mat från lokala producenter. Förutom varm lunch serverar vi också fräsha sallader som kunden själv får välja sina ingredienser till från det varierande utbudet i salladsbaren. Varannan fredag erbjuder vi också våra kunder "det lilla extra" i en deli-disk som har varierande innehåll från gång till gång. Förutom att vi serverar lunch varje vardag erbjuder vi också catering service för grupper på 20 eller fler. Tillställningen kan hållas i vår restaurang eller också på valfritt håll.

Lunch

Veckans lunch

Vi erbjuder hemlagad och näringsrik lunchbuffé vardagar kl 11 – 14.30 I lunchen ingår två - tre varmrätter, fräscha sallader, hembakat bröd, kaffe och dessert. Lunchen fås även som take away. Pris: 12,70€. Dagens lunchsallad 11€ må-fre kl. 11-14.30

Måndag

18.3
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärter och lingonsylt (G,L) Fläskfilè med bacon- och trattkantarellsås, klyftpotatis (G,L) Stekt blomkålsris med grönsaker och kikärter (G,L) Päron- och kinuskikvarg(G,L)
Dagens

Tisdag

19.3
Pepparbiff av gris med potatisgratäng (G,L) Taco chicken nuggets med chilimajonnäs, pommes frites (G,L) Teriyakiwokade grönsaker (G,L) Oreo-hjortroncheesecake i glas (G,L)

Onsdag

20.3
Persiljejärpar med vinbärsgräddsås och potatismos (G,L) Kycklinggyros med pitabröd, tzatziki och tomatsalsa (G,L) Mustig paprikasoppa med fetaostcreme(G,L) Blåbär- och vaniljris (G,L)

Torsdag

21.3
Köttsoppa (G,L) Grisnoisetter med kapris- curry-äppelremoulade,klyftpotatis(G,L) Malen leverbiff med lökgräddsås, potatismos och lingon (G,L) Plättar med sylt och vispgrädde (G,L)

Fredag

22.3
Wienerschnitzel med pepparostsås, klyftpotatis och batat (G,L) Chicken Tikka Masala med raita och jasminris (G,L) Vegetarisk medelhavslasagne med mozzarellaost (L) Morotskaka med kinuskifrosting (L)